Πώς να συμπεριλάβετε φιλανθρωπικές οργανώσεις στον γάμο σας

13 Ιανουαρίου 2020

Για πολλά ζευγάρια, ειδικά στις μέρες μας, οι γάμοι είναι μία όμορφη ευκαιρία να υποστηρίξουν φιλανθρωπικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και μοιράζονται αυτήν την επιθυμία τους μαζί με την οικογένεια και τους καλεσμένους τους.

Αν επιθυμείτε κι εσείς κάτι τέτοιο, παρακάτω σας προτείνουμε ιδέες για την ενσωμάτωση φιλανθρωπικών οργανώσεων την ημέρα του γάμου σας. Ελπίζουμε να σας βοηθήσουν να βρείτε τη διαδρομή που είναι καλύτερη για εσάς!

  • Επιλέξτε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα και ενημερώστε τους για τον αριθμό των καλεσμένων σας. Ζητήστε τους να σας φτιάξουν μία μικρή μπομπονιέρα ή κάποιο άλλο κέρασμα και μαζί να συμπεριλάβουν και πληροφορίες σχετικά με το φιλανθρωπικό τους έργο. Έτσι, οι καλεσμένοι σας θα ενημερωθούν για το έργο του ιδρύματος και πιθανότατα θα θελήσουν να βοηθήσουν κι εκείνοι στο έργο του ιδρύματος.
  • Επιλέξτε δωρεές ποτών στο μπαρ. Τα μπαρ είναι μία άλλη όμορφη ευκαιρία για να προσφέρετε χρήματα στον αγαπημένο σας φιλανθρωπικό οργανισμό. Ενημερώστε τους καλεσμένους σας ότι μετά από κάποιο αριθμό ποτών στο μπαρ, θα πρέπει να πληρώσουν για το ποτό τους και με αυτόν τον τρόπο τα χρήματα θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό οργανισμό που έχετε επιλέξει. Συμπεριλάβετε στο μπαρ μία ταμπελίτσα που θα τους ενημερώνει και θα τους ενθαρρύνει για δωρεές, αλλά και ένα ευχαριστήριο για το πόσο ευγνώμονες είστε που και εκείνοι συνεισφέραν στο έργο του φιλανθρωπικού ιδρύματος.

Ψάχνετε για κάτι;

Πρόσφατα Άρθρα