Εκδηλώσεις

Με την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε, καλύπτουμε τον στολισμό κάθε σας εκδήλωσης και δημιουργούμε ένα άρτιο αποτέλεσμα που αφήνει ευχαριστημένους όλους τους παρευρισκόμενους. Είτε πρόκειται για συνέδριο είτε για εγκαίνια ή για οτιδήποτε άλλο θέλετε να διακοσμήσετε και να του προσθέσετε μία όμορφη πινελιά, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Enkipo Wedding

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Οι εταιρικές σας εκδηλώσεις και τα συνέδρια θέλετε να αναδεικνύουν το κύρος της επιχείρησης ή της διοργάνωσής σας, γι΄αυτό ένα καλαίσθητο περιβάλλον θα ενισχύσει τις επιθυμίες σας και θα προωθήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Ο στολισμός του χώρου που θα λάβει χώρα η εκδήλωση ή το συνέδριό σας θα αποπνέει όλα τα συναισθήματα που θέλετε να μεταφέρετε. Η αισθητική και ο επαγγελματισμός μας θα σας προσφέρουν το άρτιο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Εγκαίνια

Ετοιμάζετε τα εγκαίνια του καινούργιου σας καταστήματος; Η πρώτη εντύπωση που θα αφήσετε στους καλεσμένους και δυνητικούς πελάτες σας είναι πολύ σημαντική για να χτίσετε μία όμορφη σχέση μαζί τους. Τραβήξτε τα βλέμματα πάνω σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και μαγέψτε τους όλους. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας για να διακοσμήσουμε τον χώρο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να κλέψετε τις εντυπώσεις!

Λοιπά

Μπορούμε να καλύψουμε τον στολισμό σε οποιονδήποτε άλλο χώρο στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα και με οποιαδήποτε άλλη αφορμή επιθυμείτε, δημιουργώντας πάντα ένα καλαίσθητο και άρτιο αποτέλεσμα που καλύπτει τις ανάγκες σας και ευχαριστεί τους προσκεκλημένους σας. Ένας διακοσμημένος χώρος προσφέρει μία διαφορετική και ξεχωριστή πινελιά σε κάθε στιγμή σας!

Enkipo Wedding

Ετοιμάζετε κάποια εκδήλωση και χρειάζεστε βοήθεια;

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε!

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας!