Enkipo Wedding

Γάμος

Σχεδιάζουμε τη διακόσμηση της πιο όμορφης στιγμής σας!

Enkipo Wedding

Το ταξίδι της ζωής σας ξεκινάει με την πιο όμορφη αφετηρία! Παρέα θα δημιουργήσουμε ένα σκηνικό, όπως το είχατε ονειρευτεί. Με τις προτάσεις και τις ιδέες που θα σας δώσουμε, θα καταλήξουμε μαζί στο στιλ και το ύφος που θέλετε να έχει η διακόσμηση του γάμου σας. Στο Wedding by Enkipo σχεδιάζουμε και υλοποιούμε πάντοτε με γνώμονα την κομψότητα, την καλαισθησία και τις τάσεις της εποχής.

Λουλούδια, χρώματα και αρώματα συνδυάζονται στο νυφικό μπουκέτο του γάμου σας που πρωταγωνιστεί στις αναμνήσεις και τις φωτογραφίες σας. Η ανθοδέσμη σας αντανακλά το προσωπικό σας γούστο και χαρακτήρα και πρέπει να είναι προσεγμένη και ξεχωριστή, όπως κάθε λεπτομέρεια στον γάμο σας. Ανάλογα το στιλ σας και τις τάσεις της εποχής καταλήγουμε μαζί στο νυφικό μπουκέτο σας.

Η είσοδος της νύφης στον χώρο της εκκλησίας είναι μία σημαντική και συγκινητική στιγμή που ορίζει ουσιαστικά την έναρξη του μυστηρίου. Είναι η στιγμή που όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στη νύφη και οι φωτογραφίες δεν σταματούν, γι’ αυτό και ο εσωτερικός και εξωτερικός στολισμός της εκκλησίας χρειάζεται να συμπληρώνει τα υπόλοιπα στοιχεία του γάμου και όλα μαζί να δημιουργούν ένα ομοιόμορφο και ενιαίο σύνολο.

Όποιο κι αν είναι το ύφος του γάμου σας, σας εγγυόμαστε ένα κομψό αποτέλεσμα, καθώς ο στολισμός εκκλησιών είναι απ’ τα δυνατά μας σημεία.

Στον χώρο δεξίωσης προσκαλείτε τους καλεσμένους σας για να τους κάνετε το τραπέζι ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους στον γάμο σας, γι’ αυτό και θέλετε να είναι ένας ευχάριστος χώρος που θα τους δημιουργεί όμορφα συναισθήματα. Οι ιδέες που έχουμε να σας προτείνουμε για τη διακόσμηση του χώρου είναι ανεξάντλητες. Κάθε στολισμός μας είναι ξεχωριστός και διαφορετικός από τον προηγούμενο, γιατί κατανοούμε ότι θέλετε κάτι μοναδικό και πρωτότυπο για τον γάμο σας. Πείτε μας τι έχετε ονειρευτεί σε όποιο μέρος της Κρήτης ή της Ελλάδας θέλετε κι εμείς με κέφι και μεράκι θα σας βρούμε τις καλύτερες προτάσεις και λύσεις για τον εσωτερικό και εξωτερικό στολισμό. Εσείς απλώς θα διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. 

Το τραπέζι ευχών στον χώρο της δεξίωσης προσθέτει άλλη μία όμορφη πινελιά στον γάμο σας και μπορεί να περιλαμβάνει γλυκά, κουφέτα, κρύα ή ζεστά ποτά, σνακ, λουλούδια για ένα έχετε ένα ολοκληρωμένο αισθητικό και γαστρονομικό αποτέλεσμα που θα αφήσει όλους ευχαριστημένους. Εμείς θα σας προτείνουμε τα κατάλληλα με βάση το γούστο σας και θα δημιουργήσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Οι δύο λαμπάδες που πλαισιώνουν το μυστήριο, συμβολίζουν τις πύρινες γλώσσες της Πεντηκοστής και την κάθοδο του Αγίου Πνεύματος που δίνει τη θεία φώτιση στους νεόνυμφους. Οι λαμπάδες, λοιπόν, αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο του μυστηρίου κι εμείς φροντίζουμε να τις διακοσμήσουμε με τον πιο όμορφο τρόπο χρησιμοποιώντας άνθη, κλαδιά, υφάσματα και χρώματα που συνδυάζονται με τον υπόλοιπο γαμήλιο στολισμό.

Το μεταφορικό μέσο που επιλέγετε για να φτάσετε στον χώρο του μυστηρίου και της δεξίωσης στολίζεται με λουλούδια και υλικά που το αναδεικνύουν και εναρμονίζονται με την υπόλοιπη διακόσμηση του γάμου σας.

Η πείρα και η τεχνογνωσία μας συναντούν το άρτιο αποτέλεσμα που πιστεύουμε ότι θα σας ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό.

Αναλαμβάνουμε τον στολισμό οποιασδήποτε άλλης τελετής μας ζητήσετε, όπως είναι ο στολισμός του χώρου σε έναν πολιτικό γάμο ή ο στολισμός του ναού στον τελευταίο αποχαιρετισμό ενός αγαπημένου μας προσώπου. Πάντοτε με αγάπη και μεράκι και με γνώμονα την κομψότητα και την καλαισθησία σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ένα αποτέλεσμα που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Enkipo Wedding

Ετοιμάζεστε να παντρευτείτε;

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας!