Βάπτιση

Στιγμές και εικόνες για να θυμάστε μια ζωή!

Enkipo Wedding

Ήρθε η στιγμή να βαπτίσετε το μικρό σας αγγελούδι και θέλετε το πιο ονειρεμένο σκηνικό γι’ αυτήν την ξεχωριστή ημέρα; Το έχετε φανταστεί βγαλμένο από παραμύθι με εκείνο πρωταγωνιστή; Θέλετε ένα ονειρεμένο σκηνικό, μία θεματική και ιδιαίτερη βάπτιση που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων; Με τις φρέσκιες ιδέες μας θα υλοποιήσουμε όλες τις επιθυμίες σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας μας ζητήσετε!

Η στιγμή που ο μικρός σας πρίγκιπας ή η μικρή σας πριγκίπισσα βαπτίζεται είναι μαγική και συγκινητική κι αυτό σίγουρα θέλετε να αποτυπωθεί και στο περιβάλλον που πλαισιώνει αυτή τη στιγμή. Η ποικιλία υλικών και ιδεών για τον στολισμό της κολυμπήθρας που θα σας δείξουμε και θα σας προτείνουμε, θα αποτυπώσουν όλα τα συναισθήματα της μοναδικής στιγμής και θα προσδώσουν μία επιπρόσθετη νότα χαράς στο γιορτινό κλίμα.

Ο στολισμός της εκκλησίας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της βάπτισης και κεντρίζει το ενδιαφέρον των μικρών και μεγάλων φίλων μας. Με την καθοδήγησή μας θα διακοσμηθεί ο εσωτερικός και εξωτερικός χώρος της εκκλησίας με όμορφες πινελιές που θα δημιουργήσουν ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι. Με πρωταγωνιστή το μικρό σας αγγελούδι και συμπρωταγωνιστές εσάς, θα δημιουργήσουμε ένα ονειρεμένο σκηνικό που θα θυμούνται για χρόνια οι καλεσμένοι σας.

Προσφέρετε ένα όμορφο τραπέζι ευχών στους καλεσμένους σας και στους μικρούς σας φίλους προσθέτοντας άλλη μια όμορφη πινελιά στη βάπτιση του παιδιού σας. Τα εδέσματα που θα τους κεράσετε θα πλαισιώνονται από μία ξεχωριστή διακόσμηση με βάση τη θεματική που έχετε επιλέξει για τη βάπτιση. Η προσεγμένη μας διακόσμηση θα ενθουσιάσει τους αγαπημένους σας!

Ο χώρος της δεξίωσης είναι ο ιδιαίτερος χώρος υποδοχής των καλεσμένων σας, ο χώρος όπου θα γιορτάσετε και θα δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις. Αξίζει, λοιπόν, να στολιστεί με υπέροχες ανθοσυνθέσεις σύμφωνα πάντα με το θέμα, τα χρώματα και τα είδη των λουλουδιών που έχετε επιλέξει με τη βοήθειά μας. Ας αφήσουμε τα χρώματα και τα αρώματα των λουλουδιών να ομορφύνουν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα χαράς, αγάπης και αισιοδοξίας για το νεοφώτιστο.

Enkipo Wedding

Σχεδιάζετε τη βάπτιση του παιδιού σας;

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας!